Mi ostvarujemo vašu predodžbu o idealnom osmijehu.

Svako ima drugaciju viziju idealnog osmijeha. Po prvom susretu ćemo pažljivo saslušati svakog pacijenta i s njim pokušati da stvorimo zajedničku sliku o tome kako treba da izgleda njegov idealan osmijeh. Pri tome uzimamo u obzir sve elemente sa kojima se srećemo pri rješavanju problema. Najmanji problem za nas je da "dizajniramo" atraktivan izgled novih zuba ali to predočiti u jedan ugodan i odgovarajući osmijeh koji odgovara licu i karakteru osobe je puno veći zadatak. Pri tome je vrlo bitno znati saslušati pacijenta ali isto tako i ukazati mu na mogućnosti koje su izvodive.

Prednost dajemo kvalitetu.
Svi članovi našeg tima maksimalno se zalažu u svakom aspektu našeg posla. U radu sa pacijentima koristimo samo najkvalitetnije, najbolje ocjenjene i testirane materijale i tehnologije koje su trenutno prisutne na svjetskom tržištu.Samo ovakvim pristupom ne dovodimo kvalitet naših usluga nikad u pitanje.

Kontinuirana edukacija.
Smatramo da samo stalnom dodatnom edukacijom možemo postici još veći nivo stručnosti kako bi što kvalitetnije mogli odgovoriti na sve vrste zadataka koje se nalaze pred nama u svakodnevnom poslu. O tome govore i brojne diplome o učešću na domaćim i svjetskim kongresima, workshop-ovima, seminarima i kursevima.

Uspješni rezultati koji govore za sebe
Uspješni rezultati koje ostvarujemo tokom našeg rada nisu puka slučajnost i oni govore najbolje o nama. Oni su posljedica kontinuirane nadogradnje u svakom segmentu našeg rada bilo da se radi o neprekidnoj doedukaciji ili uvođenju novih materijala ili tehnologija u praksi. Nekoliko primjera iz prakse možete pogledati i na našim stranicama. Primjeri ...

 
Copyright © 2007 Stomatološka poliklinika ''Huskanović''

Site design by