Svako ima drugaciju viziju idealnog osmijeha. Po prvom susretu ćemo pažljivo saslušati svakog pacijenta i s njim pokušati da stvorimo zajedničku sliku o tome kako treba da izgleda njegov idealan osmijeh. Pri tome uzimamo u obzir sve elemente sa kojima se srećemo pri rješavanju problema. Najmanji problem za nas je da “dizajniramo” atraktivan izgled novih zuba ali to predočiti u jedan ugodan i odgovarajući osmijeh koji odgovara licu i karakteru osobe je puno veći zadatak. Pri tome je vrlo bitno znati saslušati pacijenta ali isto tako i ukazati mu na mogućnosti koje su izvodive.
Prednost dajemo kvalitetu.
Svi članovi našeg tima maksimalno se zalažu u svakom aspektu našeg posla. U radu sa pacijentima koristimo samo najkvalitetnije, najbolje ocjenjene i testirane materijale i tehnologije koje su trenutno prisutne na svjetskom tržištu.Samo ovakvim pristupom ne dovodimo kvalitet naših usluga nikad u pitanje.

 

 

Kontinuirana edukacija

Smatramo da samo stalnom dodatnom edukacijom možemo postici još veći nivo stručnosti kako bi što kvalitetnije mogli odgovoriti na sve vrste zadataka koje se nalaze pred nama u svakodnevnom poslu. O tome govore i brojne diplome o učešću na domaćim i svjetskim kongresima, workshop-ovima, seminarima i kursevima.

Uspješni rezultati koji govore za sebe.

Uspješni rezultati koje ostvarujemo tokom našeg rada nisu puka slučajnost i oni govore najbolje o nama. Oni su posljedica kontinuirane nadogradnje u svakom segmentu našeg rada bilo da se radi o neprekidnoj doedukaciji ili uvođenju novih materijala ili tehnologija u praksi. Nekoliko primjera iz prakse možete pogledati i na našim stranicama.

 

Upoznajte naš tim

Dr Muhamed Huskanović

specijalista Oralne hirurgije, osnivač ustanove

Dr Adnan Tanović

doktor stomatologije

Emina Alić

stomatološka sestra asistent

Eldar Avdić

glavni zubni tehničar

Dr Vedrana Ribić

doktor stomatologije

Remzija Mehić

glavna stomatološka sestra

Mevlija Konjić

stomatološka sestra asistent

Namik Huskanović

zubni tehničar

Dr Sedina Mulahalilović Begić

doktor stomatologije

Amela Hodžić

stomatološka sestra asistent

Emela Hamidić

stomatološka sestra asistent

Ismar Jahić

zubni tehničar

Stomatološka Poliklinika “Huskanović”
Tuzla – Brčko

+387 35 316 540

 

+387 49 215 207

 

poliklinika@sph.ba

 

huskanovic.brcko@gmail.com

 

Topolica 1, 75000 Tuzla

 

Islahijet 15, 76100, Brčko