o NAMA

Nekoliko rečenica o nama

Svako ima drugaciju viziju idealnog osmijeha. Po prvom susretu ćemo pažljivo saslušati svakog pacijenta i s njim pokušati da stvorimo zajedničku sliku o tome kako treba da izgleda njegov idealan osmijeh. Pri tome uzimamo u obzir sve elemente sa kojima se srećemo pri rješavanju problema. Najmanji problem za nas je da “dizajniramo” atraktivan izgled novih zuba ali to predočiti u jedan ugodan i odgovarajući osmijeh koji odgovara licu i karakteru osobe je puno veći zadatak. Pri tome je vrlo bitno znati saslušati pacijenta ali isto tako i ukazati mu na mogućnosti koje su izvodive.

Kontinuirana edukacija

Smatramo da samo stalnom dodatnom edukacijom možemo postici još veći nivo stručnosti kako bi što kvalitetnije mogli odgovoriti na sve vrste zadataka koje se nalaze pred nama u svakodnevnom poslu. O tome govore i brojne diplome o učešću na domaćim i svjetskim kongresima, workshop-ovima, seminarima i kursevima.

Uspješni rezultati koji govore za sebe.

Uspješni rezultati koje ostvarujemo tokom našeg rada nisu puka slučajnost i oni govore najbolje o nama. Oni su posljedica kontinuirane nadogradnje u svakom segmentu našeg rada bilo da se radi o neprekidnoj doedukaciji ili uvođenju novih materijala ili tehnologija u praksi. Nekoliko primjera iz prakse možete pogledati i na našim stranicama.

O osnivaču poliklinike Huskanović Tuzla

Dr. Muhamed Huskanović
1944 – 2021

Osnivač je stomatološke poliklinike “Huskanović”. 1969-te godine diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu, na kome je nakon par godina specijalizirao i Oralnu hirurgiju. 1990-te među prvima osniva privatnu stomatološku praksu u Brčkom. Nakon rata svoju praksu nastavlja u Tuzli. 2007 praksa prerasta svoje okvire i prelazi u Stomatološku polikliniku “Huskanović” sa vlastitim tehničkim laboratorijem i nekoliko uposlenih.

Preminuo je 2021. godine u 77. godini života.

izbjeljivanje zuba

Prednost dajemo kvalitetu

Svi članovi našeg tima maksimalno se zalažu u svakom aspektu našeg posla. U radu sa pacijentima koristimo samo najkvalitetnije, najbolje ocjenjene i testirane materijale i tehnologije koje su trenutno prisutne na svjetskom tržištu.Samo ovakvim pristupom ne dovodimo kvalitet naših usluga nikad u pitanje.

Stalno ulaganje u opremu

Stalno ulaganje u opremu sa ciljem da pružimo maksimalnu dijagnostiku, sigurnost i kvalitet tretmana naših pacijenata.

Ljubazno osoblje

Naš stomatološki tim uvijek se trudi biti susretljiv i ljubazan, s obzirom na činjenicu da su bol i nelagoda najčešći razlozi dolaska pacijenata.